Studenten en Opleiders

Studenten en opleiders komen bij ons in de winkel voor scripties, readers,
cursusmappen en overige cursusmateriaal.

Printen & Kopiëren

Als u bestanden of foto’ bij ons wilt laten printen kunt u de bestanden e-mailen naar info@copykronenburg.nl of bij ons in de winkel langs komen en de bestanden meenemen op een usb-stick. Meerdere keuzes zijn mogelijk zoals kleur, zwart/wit, dubbelzijdig, vergroten, verkleinen en op dikker papier.

Ook uw zelfgemaakte ontwerp kan door ons (na enige aanpassingen) geprint worden op b.v. mooi dik papier, met linnen persing of op conquerer vergé. Ook mooi is glossy of zijdeglans / silkpapier. Alles in diverse diktes.

Ook studenten weten Copy Kronenburg te vinden: Scripties, verslagen en rapporten zijn bij ons in goede handen. Wij printen voor u uit en binden de documenten meteen voor u in.

Grafisch ontwerp

Voor uw huisstijlen, logo’s, visitekaartjes, flyers, folders, uitnodigingen, geboortekaartjes, trouwkaarten, rouw en- bedankkaarten.

Persoonlijke aangelegenheden

Bij persoonlijke aangelegenheden kunt u denken aan geboortekaartjes, trouwkaarten, rouw- en bedankkaarten. Of een uitnodiging voor een feestelijke aangelegenheid. Een andere persoonlijke touch is een textielbedrukking zoals een T-shirt, schort of een kussensloop.

Printen

Als u bestanden of foto’s bij ons wilt laten printen kunt u de bestanden e-mailen naar info@copykronenburg.nl of bij ons in de winkel langs komen en de bestanden meenemen op een usb-stick. Meerdere keuzes zijn mogelijk zoals kleur, zwart/wit, dubbelzijdig, vergroten, verkleinen en op dikker papier.

Ook uw zelfgemaakte ontwerp kan door ons (na enige aanpassingen) geprint worden op b.v. mooi dik papier, met linnen persing of op conquerer vergé. Ook mooi is glossy of zijdeglans / silkpapier. Alles in diverse diktes.

Ook studenten weten Copy Kronenburg te vinden: Scripties, verslagen en rapporten zijn bij ons

Digitaliseren van uw documenten

Documenten inscannen

Wij kunnen uw documenten professioneel voor u inscannen. Van simpele A4-tjes tot bouwtekeningen. Van een enkel document tot complete archieven. Snel en vakkundig. In kleur en zwart-wit.

Om kosten te besparen worden documenten steeds meer omgezet naar digitale documenten. Het opzoeken is ook veel eenvoudiger dan in een papieren archief. Vervuilde scans kunnen we opschonen en de scans kunnen worden omgezet in OCR zodat de documenten weer te bewerken zijn in Word of Excel.

Foto’s en tekeningen inscannen

Oude foto’s en tekeningen kunnen wij voor u inscannen en eventueel bewerken.

De kosten voor het scannen zijn euro 2,10 incl. btw voor de eerste pagina. Voor de vervolgvellen is het euro 0,25 incl. btw per pagina. Bij grote hoeveelheden krijgt u van ons altijd eerst een prijsopgave.

De ingescande bestanden geven wij u mee op een meegebrachte usb-stick of externe harde schijf. Voor het doormailen van de bestanden naar uw e-maildres
zijn de kosten euro 2,00 incl. btw.

Groot formaat inscannen

Bij het groot formaat inscannen hangt het van de dikte van het materiaal (papier en gebruikte techniek voor de gemaakte afdruk) af wat de mogelijkheden zijn voor het inscannen.

De bestandsformaten die u mee kunt krijgen zijn pdf, jpg, png of eventueel en ander bestand in overleg.

Posters

Posters op A2, A1, A0 formaat kunnen wij ook voor U verzorgen.
De levertijd is ongeveer 1 á 2 werkdagen. Of anders in overleg.

Bouwtekeningen

Bouwtekeningen op A2, A1, A0 formaat kunnen wij ook voor U verzorgen. In kleur of zwart-wit en gevouwen of ongevouwen / rollen.
De levertijd is ongeveer 1 á 2 werkdagen. Of anders in overleg.

Inbinden & Nabewerking

Copy Kronenburg kan uw opdrachten op verschillende manieren afwerken.
Brochures, magazines, presentaties, verenigingsboekjes en meer zien er dan professioneel en verzorgd uit.

We hebben de volgende mogelijkheden die u natuurlijk ook kunt combineren:

Lamineren/plastificeren.
Perfecte presentatiemogelijkheid en langere levensduur (menu-, lidmaatschapskaarten, enz.).van visitekaartjes tot A3, direct klaar. Maar ook grotere formaten kunnen wij voor u verzorgen 1 á 2 werkdagen

Gaten boren.
Voor 2- of 4-ringsgaten kunt u ook bij ons terecht.
Op verzoek en tegen een kleine vergoeding vullen wij ook uw mappen/ordners eventueel met en zonder tabbladen. Deze kunnen ook bedrukt worden.

Snijden/rillen/perforeren
A4 of A3 is geen verplichting. U wilt het vierkant of nog anders? In overleg is erg veel mogelijk.

Vouwen en nieten
Houdt uw boekwerkje hanteerbaar. Wij vouwen en nieten ieder formaat tot A3. De speciale machine zal uw boekje persen, vouwen, nieten en schoon snijden. Het resultaat is een professioneel en verzorgd boekje.

Inbinden
Ring Wire-o
 (metalen ringwerk maakt uw boekje chique. Zwart en wit en metaalkleurig. In verschillende maten).

Diverse formaten zijn mogelijk. Van A6, A5, A4, A3 of misschien wel vierkant 21x 21 cm. Kom bij ons langs in de winkel voor meer informatie. Gevouwen inlegvellen bijvoorbeeld met een accountantsslag kunnen wij ook binden. Dit komt vaak voor met plattegronden op A3 formaat die in een A4 boek ingebonden worden.

Kalenders
Kunnen wij ook voor u inbinden, zowel staand als liggend formaat.

Voor diverse scholen printen en binden wij jaarlijks in de zomervakantie hun kalenders voor het nieuwe schooljaar.

Thermisch inbinden (d.m.v. verhitting lijmen we uw werk in de rug.
Met een lijmrug in b.v. wit, grijs, zwart of blauw welke de kleur van uw keuze ook is, maakt het helemaal af).

Doorlopend kaft.
Bij een grotere oplage is het mogelijk om met doorlopend kaft in te binden hetzij een soft cover of een hard cover. Het ontwerp voor uw kaft moet dan door onze grafisch specialist gemaakt en aangepast worden aan de dikte en afmeting van uw boekwerk. U heeft wat geduld nodig maar het resultaat mag er zijn.

Kunststof kaften
(een plastic transparante of gekleurde kaft beschermt uw boekje optimaal).

Facturen / notablocks
Geprint of gedrukt met doorslag op idempapier, bedrukt en eventueel doorgenummerd.

Brochures & Magazines

Brochures & Magazines kunt u bij ons in kleine maar ook grote aantallen laten afdrukken of drukken. Diverse binden zijn mogelijk. Zoals geniet in de rug, garenloos gelijmd, met Wire- O systeem of met een stevige omslag.

Boeken

Heeft u een eigen boek geschreven en wil je dit professioneel laten binden? Wijprinten en drukken je boek in een hoge kwaliteit, zodat u uw boek in eigen beheer kunt uitgeven. Laat uw boek garenloos inbinden voor de meest professionele uitstraling. Maar een doorlopende hardcover of soft cover is ook mogelijk.

Diverse formaten zijn mogelijk zoals A5 of A4, of laat je boek afdrukken op een afwijkend formaat. Afdrukken kan in kleur, zwart wit of een combinatie. Voor de papierkeuzes voor uw boek kunt u beste bij ons langs komen in de winkel.

E-books

Waarom zou u een e-book laten maken? Heel veel redenen. Als je meer emailabonnees wilt bijvoorbeeld. Of naast een hardcopy ook een digitaal boek wilt uitgeven. Een leuker variant voor in de plaats van een nieuwsbrief of iets om aan de klanten cadeau te doen bij een eerste kennismaking. Het is een interessante aanvulling voor uw assortiment.

Pin It on Pinterest

Share This