Over Copy Kronenburg

In 1990 zijn Ben en Marijke van Asselt begonnen in Arnhem-Zuid met een Copy-shop (zoals dat vroeger heette). De zaak was meteen een enorm succes. Er stonden 7 kopieermachines waar de klant zelf zijn werk kon kopiëren, bij de kassa stonden tellers voor het afrekenen.

In de 27 jaar die volgde is er veel verandert. Copy Kronenburg is uitgegroeid tot een compleet Repro en Sign bedrijf. Alles, maar dan ook werkelijk alles op het gebied van printen, kopiëren, scannen, bedrukken en nabewerking is bij Copy Kronenburg dagelijkse kost. Voor zakelijke klanten drukwerk zoals flyers, posters, briefpapier enveloppen en visitekaartjes. Niet alleen geprint maar ook eventueel voor u ontworpen. Nieuwe huisstijl of bestaand ontwerp eventueel aangepast.

Veel scholen en opleidingen laten hun cursusmateriaal door ons uitprinten en/of inscannen en in handzame mappen doen.
Voor menige kapper, schoonheidssalon en nagelstudio heeft Copy Kronenburg de belettering en raamdecoratie verzorgd.

Ook de particuliere klant kan ons goed vinden voor uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaartjes, foto’s op canvas maar ook kan de klant zelf nog zijn (soms vertrouwelijke) papieren kopiëren.

Het bedrijf zit nog steeds in Arnhem-zuid pal achter winkelcentrum Kronenburg dus het hart van Arnhem-Zuid.

Vanaf 1 januari 2020 zijn we een nieuwe samenwerking aangegaan met drukkerij de Kleijn in Wijchen. Dit betekent ook dat de huidige eigenaren van hun welverdiende pensioen kunnen gaan genieten. Ten dele dan, want u kunt Ben nog altijd aantreffen om de overgang naadloos te laten verlopen. Daarna komt u Ben nog tegen in de buitendienst voor het klantencontact.

Het contact en resultaat met u als klant blijft echter onveranderd het belangrijkste.

    Pin It on Pinterest

    Share This