Familie en Feest

Wij verzorgen uitnodigingen, trouw- en geboortekaarten. Rouwdrukwerk en overig materiaal voor familie aangelegenheden.

Persoonlijke aangelegenheden

Bij persoonlijke aangelegenheden kunt u denken aan geboortekaartjes, trouwkaarten, rouw- en bedankkaarten. Of een uitnodiging voor een feestelijke aangelegenheid. Een andere persoonlijke touch is een textielbedrukking zoals een T-shirt, schort of een kussensloop.

Printen

Als u bestanden of foto’s bij ons wilt laten printen kunt u de bestanden e-mailen naar info@copykronenburg.nl of bij ons in de winkel langs komen en de bestanden meenemen op een usb-stick. Meerdere keuzes zijn mogelijk zoals kleur, zwart/wit, dubbelzijdig, vergroten, verkleinen en op dikker papier.

Ook uw zelfgemaakte ontwerp kan door ons (na enige aanpassingen) geprint worden op b.v. mooi dik papier, met linnen persing of op conquerer vergé. Ook mooi is glossy of zijdeglans / silkpapier. Alles in diverse diktes.

Ook studenten weten Copy Kronenburg te vinden: Scripties, verslagen en rapporten zijn bij ons

Digitaliseren van uw documenten

Documenten inscannen

Wij kunnen uw documenten professioneel voor u inscannen. Van simpele A4-tjes tot bouwtekeningen. Van een enkel document tot complete archieven. Snel en vakkundig. In kleur en zwart-wit.

Om kosten te besparen worden documenten steeds meer omgezet naar digitale documenten. Het opzoeken is ook veel eenvoudiger dan in een papieren archief. Vervuilde scans kunnen we opschonen en de scans kunnen worden omgezet in OCR zodat de documenten weer te bewerken zijn in Word of Excel.

Foto’s en tekeningen inscannen

Oude foto’s en tekeningen kunnen wij voor u inscannen en eventueel bewerken.

De kosten voor het scannen zijn euro 2,10 incl. btw voor de eerste pagina. Voor de vervolgvellen is het euro 0,25 incl. btw per pagina. Bij grote hoeveelheden krijgt u van ons altijd eerst een prijsopgave.

De ingescande bestanden geven wij u mee op een meegebrachte usb-stick of externe harde schijf. Voor het doormailen van de bestanden naar uw e-maildres
zijn de kosten euro 2,00 incl. btw.

Groot formaat inscannen

Bij het groot formaat inscannen hangt het van de dikte van het materiaal (papier en gebruikte techniek voor de gemaakte afdruk) af wat de mogelijkheden zijn voor het inscannen.

De bestandsformaten die u mee kunt krijgen zijn pdf, jpg, png of eventueel en ander bestand in overleg.

Geboortekaartjes

Laat bij ons uw eigen persoonlijke geboortekaartjes ontwerpen
Wilt u door ons een uniek geboortekaartje laten ontwerpen? Wij vertalen jullie wensen graag naar een mooi geboortekaartje en maken een ontwerp dat nog niet eerder door iemand anders is gebruikt. Zo heb je straks een uniek en exclusief geboortekaartje, speciaal voor jullie ontworpen.

Trouwkaarten

Laat bij ons uw persoonlijke trouwkaarten ontwerpen Wil je een romantische trouwkaart, een trouwkaart in vintage stijl of juist een
moderne trouwkaart met weinig elementjes kom bij ons langs om uw ideeën te bespreken.

Rouw- en bedank kaarten

Rouwkaarten
Wilt u voor uw dierbare een persoonlijke rouwkaart laten ontwerpen. Dat kan bij ons geheel naar eigen wens. Inclusief de enveloppen met NAW gegevens erop.

Bedankkaarten
Na het overlijden van uw dierbare is het een mooie afsluiting om een bedankkaart te laten ontwerpen om deze te kunnen versturen naar belangstellenden. Dankbetuigingen worden doorgaans zes weken na de uitvaart verstuurd.

U kunt er voor kiezen om de dankbetuiging zelf te maken of om deze door ons te laten ontwerpen. Net als bij het samenstellen van de uitvaart telt ook hier dat u het zo persoonlijk kunt maken als u zelf wilt.

Textielbedrukkingen

U bent op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, moederdag / vaderdag of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest?

Bij Copy Kronenburg in Arnhem kunt u T-shirts, mousepads, schorten en tassen laten bedrukken.

Met een toepasselijke foto maken wij in een handomdraai voor u een persoonlijkcadeau.

Het bedrukken van donkere (bv. zwarte) shirts is alleen met letters mogelijk. Prijzen hiervoor vanaf € 20,- inclusief btw. Graag van te voren even overleggen.

Pin It on Pinterest

Share This