Bedrijven en Overheid

Voor startende ondernemers is het belangrijk een mooie, opvallende huisstijl te hebben. Als bestaande ondernemer wilt u blijven opvallen en is daarom van belang van tijd tot tijd uw huisstijl/logo te laten aanpassen of opnieuw te laten ontwikkelen. Onze professionele medewerkers vinden het fijn u van advies te dienen en wij realiseren een ontwerp voor een scherpe prijs, omdat wij de mensen in huis hebben. Ook uw eigen inbreng kan voor een verrassend resultaat zorgen.

Op onze website leest u er over. Over onze dienstverlening, over onze service en over de mensen achter onze service. Alles om uw printwerk, drukwerk maar ook sign, billboards, stoepborden, lichtreclame, lichtbakken en meer zullen wij tot uw volle tevredenheid verzorgen.

Een bijzonder kenmerk van ons bedrijf is het persoonlijke contact. Wij leren u graag kennen zodat we niet alleen met u meedenken maar dat we zelfs vooruit denken! De laatste jaren hebben wij uitgebreid met een afdeling grafische vormgeving en reclame uitingen op panden, abri’s, stoepborden, billboards, vlaggen, roll-up banners, spandoeken, canvas, stempels en etiketten. Bij Copy Kronenburg kunt u altijd terecht.

Printen & Kopiëren

Als u bestanden of foto’ bij ons wilt laten printen kunt u de bestanden e-mailen naar info@copykronenburg.nl of bij ons in de winkel langs komen en de bestanden meenemen op een usb-stick. Meerdere keuzes zijn mogelijk zoals kleur, zwart/wit, dubbelzijdig, vergroten, verkleinen en op dikker papier.

Ook uw zelfgemaakte ontwerp kan door ons (na enige aanpassingen) geprint worden op b.v. mooi dik papier, met linnen persing of op conquerer vergé. Ook mooi is glossy of zijdeglans / silkpapier. Alles in diverse diktes.

Ook studenten weten Copy Kronenburg te vinden: Scripties, verslagen en rapporten zijn bij ons in goede handen. Wij printen voor u uit en binden de documenten meteen voor u in.

Logo

Laat uw logo professioneel door ons ontwerpen

Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Of het nu een strak, stijlvol, speels of bedrijfslogo is waar u naar op zoek bent, wij zorgen ervoor dat uw bedrijf zich professioneel kan presenteren.

Huisstijl

 Kom bij ons langs voor uw professionele huisstijl

Wilt u een professionele huisstijl laten ontwerpen of misschien laten restylen. Bij ons bent u voor alle benodigdheden rondom de nieuwe huisstijl én professioneel drukwerk aan het juiste adres.

Voor bedrijven, zelfstandigen en particulieren.

Voordat wij beginnen aan het proces van het ontwerpen, vindt er eerst persoonlijk gesprek plaats. Hierdoor kunnen wij een passende huisstijl voor u ontwerpen! In de afgelopen jaren hebben wij de nodige ervaring opgedaan op het gebied van huisstijl ontwerpen. De nieuwste technieken en apparatuur staan tot onze beschikking.

Een goede huisstijl straalt uw professionaliteit uit en geeft u een perfecte basis om mee verder te gaan.

Naast een goed ontwerp voor uw huisstijl zijn we ook bedreven in de afronding. Als uw ontwerp gereed is gaan we over tot het drukwerk.

Al het drukwerk wordt gedrukt op kwalitatief hoogwaardig papier en voorzien van het FSC keurmerk.

Grafisch ontwerp

Voor uw huisstijlen, logo’s, visitekaartjes, flyers, folders, uitnodigingen, geboortekaartjes, trouwkaarten, rouw en- bedankkaarten.

Sign & Belettering

Binnen en buiten, groot en klein, opvallend of bescheiden, overal zie je ze. Sign is een vorm van reclame die binnen en buiten dezelfde waarde heeft. Onder Sign valt reclame op auto’s, gevelreclame en bijvoorbeeld lichtreclame. Maar ook presentatiemateriaal zoals bewegwijzering van heel klein binnen, tot immens groot buiten.

Printen

Als u bestanden of foto’s bij ons wilt laten printen kunt u de bestanden e-mailen naar info@copykronenburg.nl of bij ons in de winkel langs komen en de bestanden meenemen op een usb-stick. Meerdere keuzes zijn mogelijk zoals kleur, zwart/wit, dubbelzijdig, vergroten, verkleinen en op dikker papier.

Ook uw zelfgemaakte ontwerp kan door ons (na enige aanpassingen) geprint worden op b.v. mooi dik papier, met linnen persing of op conquerer vergé. Ook mooi is glossy of zijdeglans / silkpapier. Alles in diverse diktes.

Ook studenten weten Copy Kronenburg te vinden: Scripties, verslagen en rapporten zijn bij ons

Digitaliseren van uw documenten

Documenten inscannen

Wij kunnen uw documenten professioneel voor u inscannen. Van simpele A4-tjes tot bouwtekeningen. Van een enkel document tot complete archieven. Snel en vakkundig. In kleur en zwart-wit.

Om kosten te besparen worden documenten steeds meer omgezet naar digitale documenten. Het opzoeken is ook veel eenvoudiger dan in een papieren archief. Vervuilde scans kunnen we opschonen en de scans kunnen worden omgezet in OCR zodat de documenten weer te bewerken zijn in Word of Excel.

Foto’s en tekeningen inscannen

Oude foto’s en tekeningen kunnen wij voor u inscannen en eventueel bewerken.

De kosten voor het scannen zijn euro 2,10 incl. btw voor de eerste pagina. Voor de vervolgvellen is het euro 0,25 incl. btw per pagina. Bij grote hoeveelheden krijgt u van ons altijd eerst een prijsopgave.

De ingescande bestanden geven wij u mee op een meegebrachte usb-stick of externe harde schijf. Voor het doormailen van de bestanden naar uw e-maildres
zijn de kosten euro 2,00 incl. btw.

Groot formaat inscannen

Bij het groot formaat inscannen hangt het van de dikte van het materiaal (papier en gebruikte techniek voor de gemaakte afdruk) af wat de mogelijkheden zijn voor het inscannen.

De bestandsformaten die u mee kunt krijgen zijn pdf, jpg, png of eventueel en ander bestand in overleg.

Posters

Posters op A2, A1, A0 formaat kunnen wij ook voor U verzorgen.
De levertijd is ongeveer 1 á 2 werkdagen. Of anders in overleg.

Bouwtekeningen

Bouwtekeningen op A2, A1, A0 formaat kunnen wij ook voor U verzorgen. In kleur of zwart-wit en gevouwen of ongevouwen / rollen.
De levertijd is ongeveer 1 á 2 werkdagen. Of anders in overleg.

Visitekaartjes

 Visitekaartjes naar eigen wens

U kunt bij ons terecht voor visitekaartjes die naar uw wensen zijn ontworpen.In de winkel kunt u met één onze medewerkers de mogelijkheden bespreken. Diverse papiersoorten zijn mogelijk.

Wij kunnen de visitekaartjes voor u printen of laten drukken.

Briefpapier & Enveloppen

Briefpapier en enveloppen zijn ondanks de digitale weg nu nog onmisbaar onderdeel in uw huisstijl. Vooral voor Persoonlijke mailingen naar uw klanten of cursisten geven uw eigen briefpapier en enveloppen een extra meerwaarde ter presentatie naar de klant.

Diverse soorten enveloppen zijn mogelijk, neem contact met ons voor verdere informatie.

Flyers & Folders

Goede flyers & folders brengen uw bedrijf, cursus, workshop of product goed onder de aandacht. Van het ontwerpproces tot aan het drukwerk kunnen wij voor u verzorgen. De flyers & folders kunt bij ons laten printen of drukken.

Voor het printen kunt bij ons langs komen in de winkel en meestal gelijk laten afdrukken. Het drukwerk heeft een langere levertijd, maar kan vaak wel binnen 1 á 3 werkdagen geleverd worden.

  • Oplages naar eigen wensen
  • Alle formaten zijn mogelijk
  • Diverse papierkeuzes

Brochures en Magazines

Brochures en Magazines kunt u bij ons in kleine maar ook grote aantallen laten afdrukken of drukken. Diverse binden zijn mogelijk. Zoals geniet in de rug, garenloos gelijmd, met Wire- O systeem of met een stevige omslag.

Stempels en etiketten

Copy Kronenburg in Arnhem is ook uw adres voor stempels, stickers en etiketten. Binnen enkele werkdagen kunnen wij diverse soorten stempels laten maken. Ook speciale stempel voor medici zoals artsen en apothekers kunnen wij voor u verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Foliedrukstickers in diverse uitvoeringen en formaten kunnen wij ook voor u verzorgen. Uw eigen tekst en/of logo op stickers van prima kwaliteit.

Drukwerk

Copy Kronenburg in Arnhem is uw vertrouwde adres voor al Uw drukwerk, zoals: Flyers, briefpapier, enveloppen, kaarten, waardebonnen, posters enz. enz. Wij geven bij uw aanvraag voor drukwerk graag persoonlijk advies. Zo krijgt u de kans om b.v. een visitekaartje te maken die niet 13 in het dozijn is, maar duidelijk een persoonlijk voor u gemaakt kaartje. Zo onderscheidt u zich met uw bedrijf van alle anderen! Het geldt natuurlijk ook voor al uw andere opdrachten. Zoals flyers, briefpapier, enveloppen, kaarten, waardebonnen, posters, cheques, blocs, facturen, werkbonnen enz. enz. En dat alles ook nog voor een scherpe prijs, spoedlevering is meestal mogelijk tegen meerprijs. Folders en flyers binnen een week in huis tegen ongelofelijke lage prijzen! In kleur of zwart/wit, enkel- en dubbelzijdig, vele formaten. Maar ook enveloppen kunnen wij in kleur en zwart-wit printen, in diverse formaten.

Bij grote oplages krijgt u super scherpe prijzen.

LET OP
Vanaf maandag 29 april t/m maandag 27 mei 2024

Zijn wij tijdelijk op de maandagochtenden enkel telefonisch en per mail bereikbaar.

VANAF 13.00 uur is de winkel geopend

Pin It on Pinterest

Share This