Gepersonaliseerd en Mailingen

Wij verzorgen gepersonaliseerde mailingen, zowel zakelijk als privé. De verzending van de mailingen verzorgen wij ook voor u..

Mailingen

Gepersonaliseerde mailingen

Een gepersonaliseerde mailing is de beste manier om in deze tijd uw klanten persoonlijk op de hoogte te houden van vernieuwingen of speciale aanbiedingen.

In deze gedigitaliseerde wereld is het vooral belangrijk contact te onderhouden met uw klanten via post, mailingen kunnen hierbij goed dienen. Voor behoud van de persoonlijke touch. Voor bedrijven en b.v. artsenpraktijken is het een goede optie om één op één contact te onderhouden door deze persoonlijke benadering en te informeren. Zo verzorgen wij elk jaar de z.g. griepprik mailing voor diverse artsenpraktijken.

Bij Copy Kronenburg in Arnhem kunt u uw mailing vanaf het prille begin in vakbekwame handen geven. Zowel voor ontwerp als printwerk, vouwen, envelop vullen en sluiten, frankeren en afgeven bij de bezorgdienst. U hoeft alleen opdracht te geven, de NAW-gegevens in een Excel-bestand* aan te leveren en wij zorgen voor Uw ontwerp het printwerk, vouwen, envelop vullen en sluiten, frankeren en, geven uw opdracht af bij de bezorgdienst.

Pasjes gepersonaliseerd

Kunststof pasjes op creditcard formaat, met gepersonaliseerde gegevens en foto’s. Bv. voor chauffeurs van bedrijven of klanten van taxi's.

Pin It on Pinterest

Share This