Starters

Startende ondernemers en zzp-ers helpen wij op weg met een professioneel logo, visitekaartje of belettering.

Grafisch ontwerp

Voor uw huisstijlen, logo’s, visitekaartjes, flyers, folders, uitnodigingen, geboortekaartjes, trouwkaarten, rouw en- bedankkaarten.

Printen

Als u bestanden of foto’s bij ons wilt laten printen kunt u de bestanden e-mailen naar info@copykronenburg.nl of bij ons in de winkel langs komen en de bestanden meenemen op een usb-stick. Meerdere keuzes zijn mogelijk zoals kleur, zwart/wit, dubbelzijdig, vergroten, verkleinen en op dikker papier.

Ook uw zelfgemaakte ontwerp kan door ons (na enige aanpassingen) geprint worden op b.v. mooi dik papier, met linnen persing of op conquerer vergé. Ook mooi is glossy of zijdeglans / silkpapier. Alles in diverse diktes.

Ook studenten weten Copy Kronenburg te vinden: Scripties, verslagen en rapporten zijn bij ons

Digitaliseren van uw documenten

Documenten inscannen

Wij kunnen uw documenten professioneel voor u inscannen. Van simpele A4-tjes tot bouwtekeningen. Van een enkel document tot complete archieven. Snel en vakkundig. In kleur en zwart-wit.

Om kosten te besparen worden documenten steeds meer omgezet naar digitale documenten. Het opzoeken is ook veel eenvoudiger dan in een papieren archief. Vervuilde scans kunnen we opschonen en de scans kunnen worden omgezet in OCR zodat de documenten weer te bewerken zijn in Word of Excel.

Foto’s en tekeningen inscannen

Oude foto’s en tekeningen kunnen wij voor u inscannen en eventueel bewerken.

De kosten voor het scannen zijn euro 2,10 incl. btw voor de eerste pagina. Voor de vervolgvellen is het euro 0,25 incl. btw per pagina. Bij grote hoeveelheden krijgt u van ons altijd eerst een prijsopgave.

De ingescande bestanden geven wij u mee op een meegebrachte usb-stick of externe harde schijf. Voor het doormailen van de bestanden naar uw e-maildres
zijn de kosten euro 2,00 incl. btw.

Groot formaat inscannen

Bij het groot formaat inscannen hangt het van de dikte van het materiaal (papier en gebruikte techniek voor de gemaakte afdruk) af wat de mogelijkheden zijn voor het inscannen.

De bestandsformaten die u mee kunt krijgen zijn pdf, jpg, png of eventueel en ander bestand in overleg.

Posters

Posters op A2, A1, A0 formaat kunnen wij ook voor U verzorgen.
De levertijd is ongeveer 1 á 2 werkdagen. Of anders in overleg.

Bouwtekeningen

Bouwtekeningen op A2, A1, A0 formaat kunnen wij ook voor U verzorgen. In kleur of zwart-wit en gevouwen of ongevouwen / rollen.
De levertijd is ongeveer 1 á 2 werkdagen. Of anders in overleg.

Roll-up banner 

Roll-up banners zijn ideaal voor presentatie’s, evenmenten of beurzen. De doeken zijn in een hoogwaardige full color geprint en bevestigt in een makkelijk te vervoeren roll-casette. De roll-cassette is makkelijk draagbaar in de bijgeleverde draagtas.

De Roll-up banners zijn leverbaar in 2 uitvoeringen: een standaard en een luxe versie. De standaard versie is leverbaar in diverse maten, vanaf 85 cm breed tot 150 cm breed. Het is een keurig afgewerkt systeem en is prima geschikt voor regelmatig gebruik. De luxe Roll-up banner heeft een meer solide voet en biedt u de mogelijk om de print te vervangen.

Spandoek wandframes

De spandoeken met wandframes worden gemaakt van hoogwaardig aluminium buizen. Er zijn twee manieren om het doek te spannen in het frames. U kunt kiezen voor de standaard elastieken waardoor er circa 10 cm ruimte tussen het doek en het buizenframe ontstaat. Ook zijn er speciale korte elastieken waardoor het doek strak tegen de buizen aan komt te zitten. Vrijwel elk gewenst formaat is te produceren, van 100 x 100 cm tot 1200 x 1200 cm.

Spandoek staande frames

Naast de aluminium frames die aan gevels bevestigd worden, zijn er tegenwoordig ook steeds meer zelfstandig staande frames te zien in het Nederlandse landschap. De toepassingen voor deze frames zijn oneindig, tijdens bouwwerkzaamheden of ter aankondiging van openingen. U heeft slechts een paar vierkante meter open grond nodig om deze blikvanger te plaatsen!

Canvasdoeken

Onze canvasdoeken worden full color geprint met solventinkten, wat resulteert in een haarscherpe afbeelding. Het canvas wordt vervolgens gespannen op een 2 of 4 cm hoogwaardig houten frame. Het frame wordt voorzien van spietjes zodat het in de loop der tijd altijd bij te spannen is.

Formaten

Vrijwel elk gewenst formaat is te produceren, van 40 x 40 cm tot 140 x 200 cm. Vraag ons team naar de diverse formaten.

Vlaggen

Onze losse vlaggen zijn in standaard formaten verkrijgbaar. Voor afwijkende formaten kunt informatie vragen aan ons team. Losse vlaggen worden geleverd inclusief afwerking: standaard gevelvlag of baniervlag.

Bedrukking
Onze vlaggen worden altijd eenzijdig full color geprint. Dankzij de doordruk is de print wel aan beide zijden goed zichtbaar. Vanwege het digitale productieproces zijn de vlaggen te bestellen vanaf 1 exemplaar. Hierdoor hoeft u geen minimale afname van meerdere exemplaren.

Banieren

Bedrukking
Onze banieren worden altijd eenzijdig full color geprint. Dankzij de doordruk is de print wel aan beide zijden goed zichtbaar. Vanwege het digitale productieproces zijn de banieren te bestellen vanaf 1 exemplaar. Hierdoor hoeft u geen minimale afname van meerdere exemplaren.

Beachflags

Wij leveren de beachflags in verschillende uitvoeringen, recht, met ronde hoek of in druppel vorm. De formaten van de beachflags varieren van 160 t/m 400 cm hoog. Om er voor te zorgen dat de vlaggen stevig gemonteerd worden leveren wij er kwalitatieve accessoires bij.

Raam & Autobelettering

Autobelettering is een ideaal middel voor het vergroten van uw naamsbekendheid. In het verkeer bereikt u dagelijks een grote groep mensen die uw potentiële klant kunnen zijn.

Uw ramen zijn een blikvanger voor uw bedrijf wanneer deze voorzien worden van mooie raambelettering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ontwerp met uw logo of huisstijlelementen. Andere toepassingen van raambelettering zijn het beperken van inkijk of het reduceren van zonlicht.

Gevelreclame

Reclame op uw gevel zorgt voor de eerste kennismaking met uw klanten en uw bedrijf. De presentatie van uw bedrijf op uw gevel is de eerste indruk die klanten van uw bedrijf krijgen.

Wij maken gevelreclame in alle vormen en maten. Hierbij kunt u denken aan gevelletters, borden, lichtbakken of een frame met doeken. De mogelijkheden zijn eindeloos en ons team denkt graag met u mee voor een passende oplossing.

Wij werken alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een professionele montage.

Bewegwijzering

Dagelijks komen er klanten of bezoekers bij u over de vloer die wegwijs gemaakt moeten worden in en om uw bedrijf. Een duidelijke bewegwijzering zorgt ervoor dat men zich welkom voelt en een heldere bewegwijzering zorgt ervoor dat de bezoekers makkelijk hun weg kunnen vinden.

Logo

Laat uw logo professioneel door ons ontwerpen

Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Of het nu een strak, stijlvol, speels of bedrijfslogo is waar u naar op zoek bent, wij zorgen ervoor dat uw bedrijf zich professioneel kan presenteren.

Huisstijl

 Kom bij ons langs voor uw professionele huisstijl

Wilt u een professionele huisstijl laten ontwerpen of misschien laten restylen. Bij ons bent u voor alle benodigdheden rondom de nieuwe huisstijl én professioneel drukwerk aan het juiste adres.

Voor bedrijven, zelfstandigen en particulieren.

Voordat wij beginnen aan het proces van het ontwerpen, vindt er eerst persoonlijk gesprek plaats. Hierdoor kunnen wij een passende huisstijl voor u ontwerpen! In de afgelopen jaren hebben wij de nodige ervaring opgedaan op het gebied van huisstijl ontwerpen. De nieuwste technieken en apparatuur staan tot onze beschikking.

Een goede huisstijl straalt uw professionaliteit uit en geeft u een perfecte basis om mee verder te gaan.

Naast een goed ontwerp voor uw huisstijl zijn we ook bedreven in de afronding. Als uw ontwerp gereed is gaan we over tot het drukwerk.

Al het drukwerk wordt gedrukt op kwalitatief hoogwaardig papier en voorzien van het FSC keurmerk.

Visitekaartjes

 Visitekaartjes naar eigen wens

U kunt bij ons terecht voor visitekaartjes die naar uw wensen zijn ontworpen.In de winkel kunt u met één onze medewerkers de mogelijkheden bespreken. Diverse papiersoorten zijn mogelijk.

Wij kunnen de visitekaartjes voor u printen of laten drukken.

Briefpapier & Enveloppen

Briefpapier en enveloppen zijn ondanks de digitale weg nu nog onmisbaar onderdeel in uw huisstijl. Vooral voor Persoonlijke mailingen naar uw klanten of cursisten geven uw eigen briefpapier en enveloppen een extra meerwaarde ter presentatie naar de klant.

Diverse soorten enveloppen zijn mogelijk, neem contact met ons voor verdere informatie.

Flyers & Folders

Goede flyers & folders brengen uw bedrijf, cursus, workshop of product goed onder de aandacht.

Van het ontwerpproces tot aan het drukwerk kunnen wij voor u verzorgen.

De flyers & folders kunt bij ons laten printen of drukken.

Voor het printen kunt bij ons langs komen in de winkel en meestal gelijk laten afdrukken. Het drukwerk heeft een langere levertijd, maar kan vaak wel binnen 1 á 3 werkdagen geleverd worden.

  • Oplages naar eigen wensen
  • Alle formaten zijn mogelijk
  • Diverse papierkeuzes

Brochures en Magazines

Brochures en Magazines kunt u bij ons in kleine maar ook grote aantallen laten afdrukken of drukken. Diverse binden zijn mogelijk. Zoals geniet in de rug, garenloos gelijmd, met Wire- O systeem of met een stevige omslag.

Mailingen

Gepersonaliseerde mailingen

Een gepersonaliseerde mailing is de beste manier om in deze tijd uw klanten persoonlijk op de hoogte te houden van vernieuwingen of speciale aanbiedingen.

In deze gedigitaliseerde wereld is het vooral belangrijk contact te onderhouden met uw klanten via post, mailingen kunnen hierbij goed dienen. Voor behoud van de persoonlijke touch. Voor bedrijven en b.v. artsenpraktijken is het een goede optie om één op één contact te onderhouden door deze persoonlijke benadering en te informeren. Zo verzorgen wij elk jaar de z.g. griepprik mailing voor diverse artsenpraktijken.

Bij Copy Kronenburg in Arnhem kunt u uw mailing vanaf het prille begin in vakbekwame handen geven. Zowel voor ontwerp als printwerk, vouwen, envelop vullen en sluiten, frankeren en afgeven bij de bezorgdienst. U hoeft alleen opdracht te geven, de NAW-gegevens in een Excel-bestand* aan te leveren en wij zorgen voor Uw ontwerp het printwerk, vouwen, envelop vullen en sluiten, frankeren en, geven uw opdracht af bij de bezorgdienst.

Pasjes gepersonaliseerd

Kunststof pasjes op creditcard formaat, met gepersonaliseerde gegevens en foto’s. Bv. voor chauffeurs van bedrijven of klanten van taxi's.

Stempels en etiketten

Copy Kronenburg in Arnhem is ook uw adres voor stempels, stickers en etiketten. Binnen enkele werkdagen kunnen wij diverse soorten stempels laten maken. Ook speciale stempel voor medici zoals artsen en apothekers kunnen wij voor u verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Foliedrukstickers in diverse uitvoeringen en formaten kunnen wij ook voor u verzorgen. Uw eigen tekst en/of logo op stickers van prima kwaliteit.

Drukwerk

Copy Kronenburg in Arnhem is uw vertrouwde adres voor al Uw drukwerk, zoals: Flyers, briefpapier, enveloppen, kaarten, waardebonnen, posters enz. enz. Wij geven bij uw aanvraag voor drukwerk graag persoonlijk advies. Zo krijgt u de kans om b.v. een visitekaartje te maken die niet 13 in het dozijn is, maar duidelijk een persoonlijk voor u gemaakt kaartje. Zo onderscheidt u zich met uw bedrijf van alle anderen! Het geldt natuurlijk ook voor al uw andere opdrachten. Zoals flyers, briefpapier, enveloppen, kaarten, waardebonnen, posters, cheques, blocs, facturen, werkbonnen enz. enz. En dat alles ook nog voor een scherpe prijs, spoedlevering is meestal mogelijk tegen meerprijs. Folders en flyers binnen een week in huis tegen ongelofelijke lage prijzen! In kleur of zwart/wit, enkel- en dubbelzijdig, vele formaten. Maar ook enveloppen kunnen wij in kleur en zwart-wit printen, in diverse formaten.

Bij grote oplages krijgt u super scherpe prijzen.

LET OP
Vanaf maandag 29 april t/m maandag 27 mei 2024

Zijn wij tijdelijk op de maandagochtenden enkel telefonisch en per mail bereikbaar.

VANAF 13.00 uur is de winkel geopend

Pin It on Pinterest

Share This