Advies en Ontwerp

Voor een professioneel uniek ontwerp van uw logo, huisstijl, illustratie, familieboek, boekomslag en veel meer bent u bij ons aan het goede adres. Voor meer informatie kunt u altijd een afspraak maken of langs komen bij ons in de winkel.

Logo

Laat uw logo professioneel door ons ontwerpen

Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Of het nu een strak, stijlvol, speels of bedrijfslogo is waar u naar op zoek bent, wij zorgen ervoor dat uw bedrijf zich professioneel kan presenteren.

Huisstijl

 Kom bij ons langs voor uw professionele huisstijl

Wilt u een professionele huisstijl laten ontwerpen of misschien laten restylen. Bij ons bent u voor alle benodigdheden rondom de nieuwe huisstijl én professioneel drukwerk aan het juiste adres.

Voor bedrijven, zelfstandigen en particulieren.

Voordat wij beginnen aan het proces van het ontwerpen, vindt er eerst persoonlijk gesprek plaats. Hierdoor kunnen wij een passende huisstijl voor u ontwerpen! In de afgelopen jaren hebben wij de nodige ervaring opgedaan op het gebied van huisstijl ontwerpen. De nieuwste technieken en apparatuur staan tot onze beschikking.

Een goede huisstijl straalt uw professionaliteit uit en geeft u een perfecte basis om mee verder te gaan.

Naast een goed ontwerp voor uw huisstijl zijn we ook bedreven in de afronding. Als uw ontwerp gereed is gaan we over tot het drukwerk.

Al het drukwerk wordt gedrukt op kwalitatief hoogwaardig papier en voorzien van het FSC keurmerk.

Visitekaartjes

 Visitekaartjes naar eigen wens

U kunt bij ons terecht voor visitekaartjes die naar uw wensen zijn ontworpen.In de winkel kunt u met één onze medewerkers de mogelijkheden bespreken. Diverse papiersoorten zijn mogelijk.

Wij kunnen de visitekaartjes voor u printen of laten drukken.

Briefpapier & Enveloppen

Briefpapier en enveloppen zijn ondanks de digitale weg nu nog onmisbaar onderdeel in uw huisstijl. Vooral voor Persoonlijke mailingen naar uw klanten of cursisten geven uw eigen briefpapier en enveloppen een extra meerwaarde ter presentatie naar de klant.

Diverse soorten enveloppen zijn mogelijk, neem contact met ons voor verdere informatie.

Flyers & Folders

Goede flyers & folders brengen uw bedrijf, cursus, workshop of product goed onder de aandacht. Van het ontwerpproces tot aan het drukwerk kunnen wij voor u verzorgen. De flyers & folders kunt bij ons laten printen of drukken.

Voor het printen kunt bij ons langs komen in de winkel en meestal gelijk laten afdrukken. Het drukwerk heeft een langere levertijd, maar kan vaak wel binnen 1 á 3 werkdagen geleverd worden.

  • Oplages naar eigen wensen
  • Alle formaten zijn mogelijk
  • Diverse papierkeuzes

Brochures en Magazines

Brochures en Magazines kunt u bij ons in kleine maar ook grote aantallen laten afdrukken of drukken. Diverse binden zijn mogelijk. Zoals geniet in de rug, garenloos gelijmd, met Wire- O systeem of met een stevige omslag.

E-books

Waarom zou u een e-book laten maken? Heel veel redenen. Als je meer emailabonnees wilt bijvoorbeeld. Of naast een hardcopy ook een digitaal boek wilt uitgeven. Een leuker variant voor in de plaats van een nieuwsbrief of iets om aan de klanten cadeau te doen bij een eerste kennismaking. Het is een interessante aanvulling voor uw assortiment.

Mailingen

Gepersonaliseerde mailingen

Een gepersonaliseerde mailing is de beste manier om in deze tijd uw klanten persoonlijk op de hoogte te houden van vernieuwingen of speciale aanbiedingen.

In deze gedigitaliseerde wereld is het vooral belangrijk contact te onderhouden met uw klanten via post, mailingen kunnen hierbij goed dienen. Voor behoud van de persoonlijke touch. Voor bedrijven en b.v. artsenpraktijken is het een goede optie om één op één contact te onderhouden door deze persoonlijke benadering en te informeren. Zo verzorgen wij elk jaar de z.g. griepprik mailing voor diverse artsenpraktijken.

Bij Copy Kronenburg in Arnhem kunt u uw mailing vanaf het prille begin in vakbekwame handen geven. Zowel voor ontwerp als printwerk, vouwen, envelop vullen en sluiten, frankeren en afgeven bij de bezorgdienst. U hoeft alleen opdracht te geven, de NAW-gegevens in een Excel-bestand* aan te leveren en wij zorgen voor Uw ontwerp het printwerk, vouwen, envelop vullen en sluiten, frankeren en, geven uw opdracht af bij de bezorgdienst.

Pasjes gepersonaliseerd

Kunststof pasjes op creditcard formaat, met gepersonaliseerde gegevens en foto’s. Bv. voor chauffeurs van bedrijven of klanten van taxi's.

Stempels en etiketten

Copy Kronenburg in Arnhem is ook uw adres voor stempels, stickers en etiketten. Binnen enkele werkdagen kunnen wij diverse soorten stempels laten maken. Ook speciale stempel voor medici zoals artsen en apothekers kunnen wij voor u verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Foliedrukstickers in diverse uitvoeringen en formaten kunnen wij ook voor u verzorgen. Uw eigen tekst en/of logo op stickers van prima kwaliteit.

Drukwerk

Copy Kronenburg in Arnhem is uw vertrouwde adres voor al Uw drukwerk, zoals: Flyers, briefpapier, enveloppen, kaarten, waardebonnen, posters enz. enz. Wij geven bij uw aanvraag voor drukwerk graag persoonlijk advies. Zo krijgt u de kans om b.v. een visitekaartje te maken die niet 13 in het dozijn is, maar duidelijk een persoonlijk voor u gemaakt kaartje. Zo onderscheidt u zich met uw bedrijf van alle anderen! Het geldt natuurlijk ook voor al uw andere opdrachten. Zoals flyers, briefpapier, enveloppen, kaarten, waardebonnen, posters, cheques, blocs, facturen, werkbonnen enz. enz. En dat alles ook nog voor een scherpe prijs, spoedlevering is meestal mogelijk tegen meerprijs. Folders en flyers binnen een week in huis tegen ongelofelijke lage prijzen! In kleur of zwart/wit, enkel- en dubbelzijdig, vele formaten. Maar ook enveloppen kunnen wij in kleur en zwart-wit printen, in diverse formaten.

Bij grote oplages krijgt u super scherpe prijzen.

LET OP
Vanaf maandag 29 april t/m maandag 27 mei 2024

Zijn wij tijdelijk op de maandagochtenden enkel telefonisch en per mail bereikbaar.

VANAF 13.00 uur is de winkel geopend

Pin It on Pinterest

Share This