Sign & Grootformaat

U wilt Opvallen en gezien worden.
Iets tonen of je naam bekender maken. Copy Kronenburg heeft hiervoor de juiste middelen of het nu gaat om een Roll-Up banner op uw stand of reclame op uw auto of gevel wij maken het voor u mogelijk.

Kijkt u verder op de pagina naar onze mogelijkheden en komt u er niet uit dan adviseren wij u graag en kijken wij wat het beste bij uw bedrijf past. 

 

 

Sign & Belettering

Binnen en buiten, groot en klein, opvallend of bescheiden, overal zie je ze. Sign is een vorm van reclame die binnen en buiten dezelfde waarde heeft. Onder Sign valt reclame op auto’s, gevelreclame en bijvoorbeeld lichtreclame. Maar ook presentatiemateriaal zoals bewegwijzering van heel klein binnen, tot immens groot buiten.

Roll-up banner 

Roll-up banners zijn ideaal voor presentatie’s, evenmenten of beurzen. De doeken zijn in een hoogwaardige full color geprint en bevestigt in een makkelijk te vervoeren roll-casette. De roll-cassette is makkelijk draagbaar in de bijgeleverde draagtas.

De Roll-up banners zijn leverbaar in 2 uitvoeringen: een standaard en een luxe versie. De standaard versie is leverbaar in diverse maten, vanaf 85 cm breed tot 150 cm breed. Het is een keurig afgewerkt systeem en is prima geschikt voor regelmatig gebruik. De luxe Roll-up banner heeft een meer solide voet en biedt u de mogelijk om de print te vervangen.

Banners & Spandoeken

Tegenwoordig zijn spandoeken aan een wanden en gevels een bekend fenomeen. Het is een relatief goedkope manier om reclame te maken. Daarnaast is het zeer geschikt voor  grote oppervlaktes.

Spandoek wandframes

De spandoeken met wandframes worden gemaakt van hoogwaardig aluminium buizen. Er zijn twee manieren om het doek te spannen in het frames. U kunt kiezen voor de standaard elastieken waardoor er circa 10 cm ruimte tussen het doek en het buizenframe ontstaat. Ook zijn er speciale korte elastieken waardoor het doek strak tegen de buizen aan komt te zitten. Vrijwel elk gewenst formaat is te produceren, van 100 x 100 cm tot 1200 x 1200 cm.

Spandoek staande frames

Naast de aluminium frames die aan gevels bevestigd worden, zijn er tegenwoordig ook steeds meer zelfstandig staande frames te zien in het Nederlandse landschap. De toepassingen voor deze frames zijn oneindig, tijdens bouwwerkzaamheden of ter aankondiging van openingen. U heeft slechts een paar vierkante meter open grond nodig om deze blikvanger te plaatsen!

Canvasdoeken

Onze canvasdoeken worden full color geprint met solventinkten, wat resulteert in een haarscherpe afbeelding. Het canvas wordt vervolgens gespannen op een 2 of 4 cm hoogwaardig houten frame. Het frame wordt voorzien van spietjes zodat het in de loop der tijd altijd bij te spannen is.

Formaten

Vrijwel elk gewenst formaat is te produceren, van 40 x 40 cm tot 140 x 200 cm. Vraag ons team naar de diverse formaten.

Vlaggen

Onze losse vlaggen zijn in standaard formaten verkrijgbaar. Voor afwijkende formaten kunt informatie vragen aan ons team. Losse vlaggen worden geleverd inclusief afwerking: standaard gevelvlag of baniervlag.

Bedrukking
Onze vlaggen worden altijd eenzijdig full color geprint. Dankzij de doordruk is de print wel aan beide zijden goed zichtbaar. Vanwege het digitale productieproces zijn de vlaggen te bestellen vanaf 1 exemplaar. Hierdoor hoeft u geen minimale afname van meerdere exemplaren.

Banieren

Bedrukking
Onze banieren worden altijd eenzijdig full color geprint. Dankzij de doordruk is de print wel aan beide zijden goed zichtbaar. Vanwege het digitale productieproces zijn de banieren te bestellen vanaf 1 exemplaar. Hierdoor hoeft u geen minimale afname van meerdere exemplaren.

Beachflags

Wij leveren de beachflags in verschillende uitvoeringen, recht, met ronde hoek of in druppel vorm. De formaten van de beachflags varieren van 160 t/m 400 cm hoog. Om er voor te zorgen dat de vlaggen stevig gemonteerd worden leveren wij er kwalitatieve accessoires bij.

Raam & Autobelettering

Autobelettering is een ideaal middel voor het vergroten van uw naamsbekendheid. In het verkeer bereikt u dagelijks een grote groep mensen die uw potentiële klant kunnen zijn.

Uw ramen zijn een blikvanger voor uw bedrijf wanneer deze voorzien worden van mooie raambelettering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ontwerp met uw logo of huisstijlelementen. Andere toepassingen van raambelettering zijn het beperken van inkijk of het reduceren van zonlicht.

Gevelreclame

Reclame op uw gevel zorgt voor de eerste kennismaking met uw klanten en uw bedrijf. De presentatie van uw bedrijf op uw gevel is de eerste indruk die klanten van uw bedrijf krijgen.

Wij maken gevelreclame in alle vormen en maten. Hierbij kunt u denken aan gevelletters, borden, lichtbakken of een frame met doeken. De mogelijkheden zijn eindeloos en ons team denkt graag met u mee voor een passende oplossing.

Wij werken alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een professionele montage.

Bewegwijzering

Dagelijks komen er klanten of bezoekers bij u over de vloer die wegwijs gemaakt moeten worden in en om uw bedrijf. Een duidelijke bewegwijzering zorgt ervoor dat men zich welkom voelt en een heldere bewegwijzering zorgt ervoor dat de bezoekers makkelijk hun weg kunnen vinden.

Pin It on Pinterest

Share This